Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht. Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Dit beeld zegt eigenlijk meer dan duizend woorden. Kijk die twee eens staan! De linker trainer Ayhan aanwijzend, de rechter trainer Cengiz peinzend wat er beter kan. Ayhan besloot aan het begin van het seizoen om zijn trainersloopbaan na 1 à 2 jaar afwezigheid weer te hervatten. De rentree van Ayhan op het trainingsveld betekende ook het debuut van zijn “broer” Cengiz. Erg leuk om die twee bezig te zien met onze jeugdspelers.

Ayhan en Cengiz zijn de trainers van onze JO10-1. Goede wedstrijden werden afgelopen seizoen afgewisseld met mindere wedstrijden. Desondanks blijft Ayhan altijd positief tegen zijn jongens! Hij blijft zijn jongens motiveren op een enthousiaste manier. Cengiz richt zich meer op het 1 op 1 contact met de spelers. Soms een serieuze aanwijzing, soms een grap.

Ook voor Ayhan en Cengiz is het soms een race tegen de klok om na hun drukke werkzaamheden op tijd op het trainingsveld van Zeerobben te staan. Ze doen het toch maar weer even…. Fantastisch om te zien.

Mannen zoals Ayhan en Cengiz zijn erg belangrijk voor onze club. Daar zijn we blij mee. Alle respect voor jullie broeders! Ga zo door!