Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.
Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Op het hoofdveld zie ik deze jongeman staan, een bekend gezicht binnen onze vereniging. Rustig spreekt hij zijn spelers toe. Hij heeft de aandacht van zijn spelers. Ze luisteren naar hem. Het is Ane Schaap, ondanks zijn nog jonge leeftijd al een zeer ervaren trainer. En dat is te zien.

Momenteel is Ane trainer van onze JO13-1, vroeger ook wel bekend als de D1. Zijn ploeg is een stabiele middenmoter in de Noordelijke Hoofdklasse. Naast Jeugdtrainer bij Zeerobben is Ane ook nog docent op de RSG en speler van de A-selectie van Zeerobben. Op bestuurlijk niveau speelt Ane ook nog een rol op de Technische Commissie van onze vereniging. Een echte Zeerob mogen we wel zeggen….

Ane heeft veel voetbalkennis, straalt rust uit en zorgt ervoor dat jeugdspelers zich goed kunnen ontwikkelen. Wij zijn erg blij met alle activiteiten die Ane voor onze club doet. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen.

Mannen zoals Ane zijn erg belangrijk voor onze club. Daar zijn we blij mee. Alle respect voor jou Ane! Ga zo door!