Kampioenen 2015/2016

Zeerobben MB1 kampioen

Tot de laatste wedstrijd hielden ze het spannend. MB1 werd uiteindelijk op doelsaldo kampioen en lieten SJO Bergum BCV Combinatie MB1 met lege handen achter. Woensdagavond (26-5) moest alleen SJO CVO/Oude Syl MB1 verslagen worden. Dat lukte met 0-5 winst.


Zeerobben MD2 kampioen

Spanning alom in de kop van de competitie van MD2 dit voorjaar. Drie teams konden aanspraak maken op het kampioenschap. Kollum, Leeuwarder Zwaluwen en Zeerobben streden om de titel. Het MD2 van Zeerobben bleek de sterkste en mag de schaal op 27 mei in ontvangst nemen. Gefelicteerd dames!


Zeerobben ME1 kampioen

Zeerobben ME1 werd op 11 mei voorjaarskampioen door Irnsum ME2 met 3-1 te verslaan. De jongte meidenploeg van Zeerobben kon twee wedstrijden voor het einde van het seizoen het kampioenschap al vieren doordat ze het hele seizoen nog geen puntverlies hebben geleden. Tot 11 mei hebben de robbenmeiden nog geen wedstrijd verloren. Een topprestatie!!!!


Zeerobben F3 kampioen

De allereerste kampioen bij Zeerobben dit najaar was F3. Door een 2-2 gelijkspel in Leeuwarden tegen Leovardia F4 kon op zaterdag 14 november jl. De kampioensvlag al uit. F3 speelde deze competitie maar 1 keer gelijk en dat was dus de kampioenswedstrijd. De rest van de wedstrijden werd overtuigend gewonnen. En het doelsaldo loog er hier ook niet om. Maar liefst 89 doelpunten voor en slechts 8 tegen.


Zeerobben MD1 kampioen

MD1 werd op 14 november de 2e kampioen van de jeugdafdeling. F3 speelde namelijk al om 09.30 en was net iets eerder kampioen dan MD1. De meisjes van MD1 deden het overtuigend. In de kampioenswedstrijd hadden ze geen last van zenuwen en scoorden er lustig op los. Het werd uiteindelijk 9-0 tegen Tzum D1. De maximale score werd behaald door de meisjes. Uit 10 wedstrijden werden 30 punten behaald. Ongeslagen kampioen dus. En het doelsaldo was enorm met 104 doelpunten voor en slechts 7 tegen. Dan ben je toch de terechte kampioen.


Zeerobben E6 kampioen

Bij de E-pupillen werd E6 na een spannende competitie kampioen van de 4e klasse 24. Naaste concurrent SJO Warga WWS E4 stond lange tijd aan kop maar uiteindelijk had E6 toch de langste adem en maakte aan het eind van de competitie geen fouten meer. Ze verloren maar 1 wedstrijd aan het begin van het seizoen tegen Franeker E7. De winst in de uitwesdtrijd tegen SJO warga WWS was cruciaal. In totaal werden 11 wedstrijden gespeeld waaruit 30 punten werden behaald. Het doelsaldo aan het eind van de rit was 66 voor en 14 tegen.


Zeerobben F4 kampioen


Italië kampioen bij de Waddenrobkes

Italie is een land waarmee je altijd rekening moet houden. Zo bleek dit najaar bij de waddenrobkes maar weer eens. Zij werden in de worldleague kampioen.