Kampioenen 2014/2015

Zeerobben E1 kampioen

Bij Zeerobben E1 kon op zaterdag 8 november als eerste team van dit seizoen de kampioensvlag in top. Het ongeslagen E1 had ook op zaterdag 8 november geen enkele moeite met tegenstander Blauw Wit ’34 E1 en wist met 9-1 te winnen. Er zijn nog wel enkele wedstrijden te spelen in de najaarscompetitie, maar de voorsprong van E1 is zo groot dat ze niet meer achterhaald kunnen worden.


Zeerobben F1 kampioen

Op zaterdag 22 november werd Zeerobben F1 ongeslagen kampioen in de Eerste Klasse. Ook tegen Dronrijp/Forarut F1 lieten ze geen steekjes vallen en zodoende kon later die ochtend een feestje worden gevierd in de Robbenplaat.


Zeerobben e5 kampioen

Wat is er nou mooier dan op het eigen veld tegen concurrent FC Harlingen E5 uitmaken wie er kampioen wordt? Zeerobben E5 deed het. Onder toeziend oog van tal van toeschouwers wisten de groenwitten na een waar voetbalspektakel met 4-3 te winnen en konden zij de felbegeerde schaal in ontvangst nemen.


Zeerobben F3 kampioen

In de allerlaatste wedstrijd van de najaarscompetitie is Zeerobben F3 kampioen geworden door in eigen huis Blauw Wit ’34 met ruime cijfers te verslaan. Ze hadden eigenlijk aan een gelijkspel genoeg om de titel in de wacht te slepen, maar als je kampioen wordt wil je ook laten zien dat je echt de beste bent. En dat deed F3. Ze wonnen met maar liefst 11-1.


Zeerobben F6 kampioen

Zeerobben F6 is kampioen geworden van de KNVB Zaalvoetbalcompetitie 2014-2015, klasse Regio Leeuwarden e.o. 7. Voor Zeerobben een uniek kampioenschap, want het allereerste KNVB-zaalvoetbalkampioenschap!


Zeerobben 3 kampioen

Het zal er al een hele tijd aan te komen en halverwege april was het dan zover toen concurrent Blauw Wit zich verslikte en punten liet liggen….Zeerobben 3 kampioen. Het feestje werd gevierd op zaterdag 18 april nadat AVC in Sexbierum een pak slaag had gekregen. Tijdens de zegetocht van Spoordijk in Sexbierum naar de Achlumerdijk in Harlingen werd even op de Grote Bredeplaats in Harlingen gestopt voor een fotoshoot.


Zeerobben MC2 kampioen

Op 27 mei werd MC2 officieel kampioen door Frisia MC1 te verslaan met 0-4. Het lukte MC2 zelfs onverslagen voorjaarskampioen te worden in de 1ste klasse 4 (7-tal). Een mooie prestatie van deze talenten!


Zeerobben VR2 kampioen

Het hing al in de lucht maar door Oosterlittens VR2 met 3-6 te verslaan werd vrijdag 12 juni VR2 dan officieel voorjaarskampioen in de 1ste klasse 3 (7-tal).


Zeerobben VR1 kampioen

Op de valreep wisten de zeerobben VR1 nog kampioen te worden in de 4de klasse 6 (11-tal) door Wardy VR1 op zaterdag 13 juni thuis met 6-1 te verslaan. Zeerobben VR1 is met 1 punt verschil met directe concurrent Leovardia VR1 kampioen geworden. Knap voor een team uit voornamelijk A-junioren.