Kampioenen 2011/2012

Zeerobben DA1 kampioen 5e klasse

De dames van Zeerobben werden in het najaar van 2011 ook nog kampioen van de 5e klasse. Met 22 punten uit 10 wedstrijden stonden ze in punten gelijk met de dames van Tzum maar het doelsaldo van Zeerobben was met +36 aanzienlijk beter dan dat van Tzum met +13. Dronrijp had nog langszij kunnen komen maar speelde de laatste wedstrijd niet meer waardoor de dames alsnog op de nieuwjaarsreceptie gehuldigd werden.


Zeerobben E4 najaarskampioen

In het najaar haalde Zeerobben E4 uit 8 wedstrijden maar liefst 21 punten. St. Anna stond op de tweede plaats en had nog twee wedstrijden tegoed. Wedstrijden die ze echter niet meer speelden. Daardoor werd E4 alsnog najaarskampioen 2011-2012. Een prachtige prestatie.


Zeerobben B2 kampioen

In de voorlaatste competitiewedstrijd is Zeerobben B2 op een (bijna) bomvol Oostersportpark kampioen geworden. Zeerobben B2 verloor dit seizoen slechts één keer, speelde twee keer gelijk en wist alle andere competitiewedstrijden te winnen. En zodoende kon op 21 april de dik en dik verdiende kampioensschaal in ontvangst worden genomen.


Zeerobben A1 kampioen

Op een paar onnodige uitglijders na heeft A1 het hele seizoen gedomineerd. De vraag was dan ook niet of Zeerobben A1 kampioen werd, maar wanneer Zeerobben A1 kampioen werd. Het gebeurde in Stiens. Op een herfstachtige 28 april.


Zeerobben E5 kampioen

Door de topper tegen Friesland E1 te winnen op dinsdag 8 mei werd Zeerobben E5 ongeslagen kampioen van de voorjaarscompetitie. Een echt winnaarsteam dat als groep al meerdere titels in de wacht heeft weten te slepen.


Zeerobben D2 ongeslagen kampioen

Slechts één keer werd er gelijk gespeeld door D2. Alle overige wedstrijden werden met ruime cijfers gewonnen waardoor Zeerobben D2 de meer dan terechte kampioen werd in een boeiende voorjaarscompetitie.


Zeerobben 4 kampioen op de slotdag

De groenwitte machine haperde regelmatig, maar bleek aan het eind van de rit toch nog de sterkste uit de competitie en werd op de slotdag van de competiie (19 mei) kampioen op het Oostersportpark.


Zeerobben E4 kampioen

Het zag er de hele voorjaarscompetitie al naar uit en op zaterdag 19 mei was het zover. Zeerobben E4 werd ongeslagen kampioen door alle duels in de voorjaarsreeks te winnen.


Zeerobben F4 kampioen

Eén puntje was voldoende om op de laatste dag van de competitie kampioen te worden. En Zeerobben F4 deed het. Na een spannend duel tegen Frisia werden de punten gedeeld. Voldoende voor F4 om de kampioensschaal te mogen tonen.