Kampioenen 2012/2013

Zeerobben F3 kampioen

Zeerobben F3 moest lang wachten op de titel. Concurrent SJO kon in theorie ook de titel nog pakken, maar hadden dan wel de laatste wedstrijd met ruime cijfers moeten winnen. Die wedstrijd werd echter niet meer gespeeld waardoor F3 tijdens het onderlinge zaalvoetbaltoernooi op 29 december de schaal kreeg uitgereikt.


Zeerobben MC1 kampioen

Op dinsdagavond 18 december konden de meiden van Zeerobben MC1 gekroond worden tot kampioen na alweer een ruime zege tegen Foarut MC1.


Zeerobben F1 ongeslagen kampioen

Op zaterdag 15 december mocht het ongeslagen Zeerobben F1 de schaal in ontvangst nemen.


Zeerobben F4 kampioen

Net als F1 werd ook Zeerobben F4 ongeslagen kampioen in de najaarscompetitie.


Zeerobben A1

Op zaterdag 4 mei veroverde Zeerobben A1 de titel in de Hoofdklasse door in de laatste competitiewedstrijd SC Joure A1 aan de kant te zetten. Het talentvolle team kende eind 2012 een dipje en op dat moment leek een titel verder weg dan ooit, maar dankzij een indrukwekkende reeks overwinningen kon de kampioensschaal aan het eind van de rit dan toch nog worden uitgereikt.


Zeerobben D4 ongeslagen kampioen

Zeerobben D4 werd twee wedstrijden voor het verstrijken van de competitie ongeslagen kampioen en kreeg op zaterdag 11 mei de kampioensschaal uitgereikt op een sfeervol Oostersportpark.


Zeerobben D3 kampioen

In de competitie van D3 streden twee teams om de titel, Franeker en Zeerobben. Ze kwamen elkaar twee keer tegen in vier dagen. En beide keren toonde Zeerobben D3 zich de sterkere. Op zaterdag 11 mei werden de Franekers voor de tweede keer in korte tijd verslagen door D3 en kon de schaal in ontvangst worden genomen.


Zeerobben 1 kampioen

Het hing al een tijdje in de lucht, maar uiteindelijk moest de groenwitte aanhang nog wachten tot zaterdag 11 mei voordat de kampioensvlag kon worden gehesen. In de wedstrijd tegen Minnertsga op een druk bevolkt Oostersportpark schopte Zeerobben 1 zich naar de Tweede Klasse.


Zeerobben F1 opnieuw kampioen

Voor de tweede keer in het seizoen werd Zeerobben F1 kampioen. Dat ging niet zonder slag of stoot, want samen met Frisia en Blauw Wit streden ze de laatste snik voor de ttel. Zelf waren ze al uitgespeeld en hoorden op zaterdag 25 mei dat Blauw Wit en Frisia het riante doelsaldo van F1 niet wisten te verbeteren waardoor de schaal kon worden uitgereikt.


Zeerobben A2 kampioen

In de winterstop leek de titel nog slechts een formaliteit, maar door onnodig puntverlies in het kille voorjaar werd het opnieuw spannend in de competitie van A2. Zij hielden echter het hoofd koel en wisten op zaterdag 25 mei in de wedstrijd tegen Berlikum A1 het klusje alsnog te klaren.


Zeerobben MB1 kampioen

Het begonnen het seizoen 2012/2013 als Zeerobben MC1 en werden afgelopen najaar glansrijk kampioen. In het voorjaar werden de meiden ingeschreven als MB1 en ook daar bleken ze de sterkste en werden ongeslagen kampioen.


Zeerobben D2 kampioen

Wat is er nou mooier dan voor een bomvolle tribune op het eigen Oosterportpark te winnen van concurrent Franeker in een kampioenswedstrijd? Zeerobben D2 deed het en toonde zich de meer dan terechte kampioen.


Zeerobben E5 kampioen

In een zinderend spannende competitie zat Holwerd hen van het begin tot het eind op de hielen, maar aan het eind van de rit toonde Zeerobben E5 zich de ware kampioen. Op het Oosterporpark werd Ouwe Syl in een doelpuntrijk duel met 7-4 verslagen en kon de kampioensvlag in top.


Zeerobben F4 ongeslagen kampioen

Zeerobben F4 was heer en meester in de competitie en eindigde aan het eind van de rit als ongeslagen kampioen. Een superprestatie.