Kampioenen 2018/2019

Zeerobben JO12-2

In het najaar van 2018 werd JO12-2 kampioen van de 2e klasse 08. Er werd maar 1 keer verloren en 1 keer gelijk gespeeld en dus met 25 punten uit 10 wedstrijden de terechte kampioen. De kinderen waren zichtbaar trots met de schaal. (Foto: Wies Procee)

Zeerobben JO12-4

Ook in het najaar en met ook 25 punten uit 10 wedstrijden werd JO12-4 kampioen. Zij speelden gelijk tegen en verloren van Blauw Wit maar de rest werd gewonnen en dus ook de schaal voor deze jonge enthousiaste groep van spelers en leiders. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben JO17-2

Een van de laatste kampioenen werd JO17-2. Voor de winterstop werden er slechts 3 punten bij elkaar gespeeld maar spelers en staf hielden vertrouwen in het team en de sfeer bleef goed. En dat resulteerde in het voorjaar in een prachtig kampioenschap. Voor velen de 1e keer en dat maakte dit feestje voor velen wel heel bijzonder. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben MO15-1

Wat voor de winterstop net niet lukte, lukte na de winterstop wel. Voor de winterstop bleken Stiens en Bolsward nog iets te sterk maar de ontwikkeling gaat door en in het voorjaar kon met 5 punten op de nummer 2 de kampioensvlag in top. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben MO13-1

Naast MO15-1 werd ook MO13-1 kampioen. Voor de winterstop maar 3 keer winst maar na de winterstop alle 10 wedstrijden gewonnen en dus de maximale score. Groot feest dus voor de meisjes. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben JO11-1

Een bijzonder verhaal is de competitie van JO11-1. Met 5 jongens die vervroegd over kwamen uit de JO10 werd het najaar in de 1e klasse afgesloten met een 2e plaats. Op zich al een knap resultaat. Maar uiteindelijk zie je waar training toe kan leiden. In het voorjaar mocht de ploeg in de hoofdklasse uitkomen en ondanks een stroeve start werd het kampioenschap binnen gehaald. Een prachtige prestatie van deze jonge ploeg. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben VR2

Vrouwen 2 was heer en meester in de 6e klasse 2. Er werden 16 wedstrijden gespeeld en alle 16 wedstrijden werden winnend afgesloten met als grootste uitslag een 13-0 overwinning. Ook hier een gezellig feestje dat tot in de late (vroege) uurtjes gevierd werd. (Foto: Frans Bode)

Zeerobben 2

Een lang gekoesterde wens van de seniorenafdeling ging in vervulling. Promotie van de beloftes om zo het gat tussen 1e en 2e te verkleinen. En dat lukte. Het ging niet altijd even makkelijk maar in Idskenhuizen was het kampioenschap een feit en dus op de kar door de stad. (Foto: Frans Bode)