Kampioenen 2013-2014

Zeerobben F2 kampioen

Halverwege november werd de eerste kampioensschaal van dit seizoen uitgereikt aan Zeerobben F2. Na negen overwinningen werden zijn ongeslagen kampioen en lieten VC Trynwalden F1 en SJO Robur/Harlingen combinatie F1 achter zich.


Zeerobben MB1 ongeslagen kampioen

Dankzij de 5-1 overwinning tegen Franeker MC MB1 kon op 7 december ook voor de meisjes van MB1 de kampioensvlag in top. Zij toonden zich overduidelijk de sterkste in de Hoofdklasse en werden ongeslagen kampioen. Een prestatie van formaat van het team dat ook mag overwinteren in het bekertoernooi.


Zeerobben F5 kampioen

Op een zonovergoten Oostersportpark werd Zeerobben F5 op zaterdag 24 mei 2014 (dezelfde dag waarop Real Madrid voor de tiende keer in de geschiedenis de beker met de grote oren veroverde) kampioen door grote concurrent St. Annaparochie F4 met 3-1 te verslaan.


Zeerobben VR1 kampioen

Het kampioenschap hing al geruime tijd in de lucht, maar de dames moesten wachten tot een regenachtige woensdagavond in mei voordat de titel een feit werd. Een titel om nooit te vergeten.


Zeerobben MB1 opnieuw kampioen

In het najaar hadden ze de schaal al eens omhoog gehouden, ze bereikten de halve finale van het bekertoernooi en de succesvolle lichting meiden werd in het voorjaar opnieuw kampioen.