Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.
Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Een paar jaar geleden zag ik deze jongeman voor het eerst op het trainingsveld. Ondanks zijn nog erg jonge leeftijd, kon je meteen zien dat hij “het” in de vingers heeft. “Het” kan hier worden omschreven als omgaan met jeugd, omgaan met de bal, het bedenken van oefeningen, het enthousiasmeren van kinderen. Inmiddels zien we deze trainer bijna dagelijks op de Robbenplaat. Overal hoor ik positieve geluiden over deze Zeerob…. Een groot talent.

Nick Hoogeveen begon zijn trainersloopbaan als trainer van onze JO9-1. Het jaar daarna verhuisde hij met zijn team mee naar JO11-3. Dit seizoen traint Nick samen met Laurens Bergsma ons getalenteerde JO15-1. Deze succesvolle ploeg staat momenteel op een gedeelte tweede plaats in de hoofdklasse. Nick heeft inmiddels zijn trainersopleiding afgerond. Volgend seizoen kunnen we hem gaan volgen als trainer van onze JO17-1. Wij hebben alle vertrouwen in deze jonge trainer.

Naast talentvol trainer is Nick Hoogeveen ook nog eens talentvol speler. Een vreselijke blessure hield Nick ruim een jaar langs de kant. De afgelopen weken laat Nick zien dat hij sterker is teruggekomen dan ooit. Met een aantal prachtige doelpunten was hij de laatste wedstrijden medeverantwoordelijk voor het succes van onze JO19-1.

Iemand als Nick Hoogeveen is van grote waarde voor onze vereniging. Daar zijn we blij mee. Alle respect en waardering voor jou Nick. Ga zo door!