Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.

Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Neem nou deze jongeman eens. Weer zo’n jeugdspeler van Zeerobben die tussen alle bedrijven door naar Zeerobben komt om ons te helpen met het trainen van de allerjongste talentjes, onze Waddenrobkes.

Vorig jaar klopte Daan de Schiffart bij ons aan voor zijn maatschappelijke stage. Als stagiair ondersteunde hij de trainers bij onze JO09. Dit seizoen is hij één van de trainers bij de Waddenrobkes.

Daan heeft “het” gewoon. Vanaf dag één gaat hij op een hele natuurlijke wijze met alle kinderen om en maakt hij met goed voorbereide oefeningen een hoop plezier.

Jongens zoals Daan zien wij graag op het trainingsveld bij Zeerobben. Van generatie tot generatie tot generatie het voetbalspelletje overbrengen. Daan wordt als speler van Zeerobben JO17-01 zelf getraind door Ane Schaap, één van onze meest ervaren gediplomeerde jeugdtrainers. Vervolgens brengt Daan de voetbalvisie van Zeerobben weer over op de allerjongste jeugd. Eigenlijk is dat ook de manier zoals het hoort bij een club als Zeerobben.

Ga zo door Daan!