Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.
Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Op ons Plusveld zag ik deze man in actie. Een bekend gezicht binnen ons club. Vanaf de F-pupillen tot en met Zeerobben 1, alle teams van Zeerobben staan op zijn CV. De naam is Riem…. Gerrit Riem.

Gerrit ademt Zeerobben. Een man met groen/wit bloed in de aderen, hart voor onze club. Hij groeide op bij onze club, speelde bij onze jeugdelftallen en schopte het tot Zeerobben 1. Door vele blessures moest Gerrit al op jonge leeftijd stoppen met voetballen. Inmiddels was Gerrit ook al als jeugdtrainer actief bij onze club. Gelukkig kon hier ook zijn ei in kwijt.

Of het nou C1, E6, het eerste of A2 is, Gerrit blijft altijd zichzelf. Een grote kracht van deze trainer. Aanwezig, gedreven, regelmatig een grap en een lach. Voetbalkennis genoeg in huis. Dat is Gerrit.

Ondanks een paar kwakkelende jaren qua gezondheid, doet Gerrit nog altijd wat hij kan voor onze club. Aan alle kanten wordt er aan hem getrokken binnen onze vereniging, maar Gerrit houdt voorlopig de focus op zijn ploeg JO19-2. Daarnaast voorziet hij ons jeugdbestuur af en toe van welkome adviezen.

Mannen zoals Gerrit horen bij het DNA van onze club. Daar zijn we trots op. Alle respect voor jou Gerrit! Ga zo door!