Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht. Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Meestal geef ik onze fotograaf de opdracht om stiekem een foto te maken van de hoofdrolspeler van “Vanzelfsprekend”, maar deze keer werd hij gesnapt…. Terwijl de fotograaf alleen Desiree Bouma in het vizier had, poseerde even later het hele team MO15-1 voor Frans….. Met haar CIOS jasje aan staat Desiree letterlijk stralend in het middelpunt. Het resultaat mag er zijn! Mede dankzij Desiree Bouma is onze meidenafdeling erg gegroeid de afgelopen jaren. Desiree is een trainer in hard en nieren, dit seizoen actief bij MO15 en MO13. Beide lichtingen werden voor de winter overtuigend kampioen. Dat kan toch geen toeval zijn?
Dames als Desiree zien wij graag bij onze club. Ondanks studie en bijbaan blijft ze tijd vrij maken voor Zeerobben. Daarmee geeft ze het goede voorbeeld naar anderen. Laten we hopen dat er meer van dit soort dames opstaan om Desiree en de anderen te helpen om het meidenvoetbal binnen Zeerobben door te ontwikkelen.

Dat wordt door ons gezien Desiree. Complimenten voor jouw inzet en mooie resultaten bij Zeerobben. Ga zo door!