Waddenrobkes 2022-2023

O17, O19 en jong senioren: Het JB zoekt jouw hulp!!!

Het seizoen is nog niet helemaal afgelopen, maar als jeugdbestuur kijken we al geruime tijd naar komend seizoen. Waar we dan met name naar kijken zijn onze Waddenrobkes. Gelukkig konden ze dit jaar weer voetballen en we gaan er van uit dat dit komend seizoen ook weer gaat gebeuren!

Wel zijn we van mening dat we hierin iets moeten aanpassen en daarvoor spreken we onze leden van O17, O19 en jong-senioren aan. We willen namelijk proefdraaien met het betalen van de trainers van de Waddenrobkes. Dus in plaats van werken bij een supermarkt, een krantenwijk of iets anders, kun je (eventueel) ook een zakcentje verdienen met je eigen hobby!

Ben je geïnteresseerd om komend seizoen op woensdagmiddag tussen 16:45 en 18:00 uur met hulp van de (nieuwe) Waddenrobkes coördinator en onze HJO’s de trainingen voor de Waddenrobkes te leiden in de prachtige Froonacker/vanderWitte Arena? En ben je benieuwd welke beloning en afspraken we hier tegenover zetten? En ben je in de leeftijd van 16 tot ongeveer 20 jaar? Laat het dan via de mail weten aan de jeugdvoorzitter Anne van der Tuin: jeugdvoorzitter@zeerobben.nl.