Familiedagen 2022

Familiedagen 2022

Drie jaar geleden alweer werden de laatste familiedagen voor de gehele vereniging georganiseerd. Maar gelukkig mag het weer en gelukkig kan het weer. 24 en 25 juni is het zover. Al geruime tijd zijn vele vrijwilligers op de achtergrond druk doende om er ook dit keer weer een mooi feest van te maken. Het draaiboek van de afgelopen jaren kon weer uit de kast worden gehaald en ook dit jaar ontbreken de klassiekers zoals kaatsen en het Bode-toernooi niet. Maar er is meer. Veel meer. 

 Naast genoemde activiteiten wordt er natuurlijk ook weer gestreden om de Tinus Booij Penaltybokaal en is er aansluitend het altijd druk bezochte en populaire gekostumeerd klein terrein voetbal. Voor velen weer een soort van reünie met familie en/of vrienden. Dit jaar ook een “Champions Battle”. Deze staat in het teken van het afscheid van Johannes Woudstra als voorzitter van de club eerder dit seizoen. En natuurlijk is er weer bbq en muziek. Het volledige programma voor 24 en 25 juni ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 24 juni:

  • 18:30 uur:                         Zachte bal kaatsen (opgave bij Sybold de Boer)
  • Tot einde:                          Live muziek door Dirk Kracht

 

Zaterdag 25 juni

  • 09:00 – 11:30 uur:          Bode toernooi (organisatie Ester en Richard de Bruin)
  • 12:00 – 13:30 uur:          Tinus Booij penalty bokaal voor de jeugd (organisatie Romke v/d Veen)
  • 13:30 – 16:00 uur:          Klein Terrein Voetbal – gekostumeerd toernooi (organisatie Esmé Torenbeek en Dennis Schoot)
  • 16:00 – 17:00 uur:          Champions Battle – afscheidswedstrijd voor Johannes Woudstra tussen teams van 2012-2013 en 2016-2017
    Na afloop: Onthulling bordje Johannes Woudstra Tribune
  • 17:00 – 21:00 uur:          Live muziek door Marco ten Cate
  • 21:00 – 00:00 uur:          DJ (KP) Vivaro

 

Voor de kleinste jeugd is er die dag een springkussen.

Het terras wordt voorzien van een extra barfunctie.

Onder de overkapping worden Hamburgers en Kibbeling (!) gebakken.

 

Vergeet je niet op te geven voor de verschillende activiteiten. Dit geldt niet voor het Bode-toernooi. Voor dit jeugdtoernooi worden de spelers automatisch ingedeeld.