RIP: Anne Bleeker

We wisten dat hij ernstig ziek was, maar het bericht van zijn overlijden op dinsdag 20 oktober kwam toch met de nodige schrik binnen. Anne Bleeker had niet meer de regie over de wedstrijd van zijn leven en moest veel te vroeg het laatste fluitsignaal aanhoren. De slotfase was moeilijk en een blessuretijd was helaas niet meer voor hem weggelegd.

Anne was gedurende een lange reeks van jaren vrijwilliger bij Zeerobben. In meerdere functies, onder andere als jeugdleider/-trainer, maar we zullen ons hem toch vooral herinneren als bevlogen scheidsrechter. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat hij er op zaterdag niet meer bij zal zijn om wedstrijden in goede banen te leiden en natuurlijk een bakkie en een praatje te doen bij Arno op het wedstrijdsecretariaat. Het is jammerlijk verleden tijd.
Het fluiten was voor Anne ook meer dan alleen maar een hobby. Hij deelde zijn kennis en ervaring ook graag met nieuwe, jonge clubscheidsrechters, door mee te werken aan interne cursussen en ook door als mentor op te treden.

Zoon Ruben is onder zijn vaderschap ook uitgegroeid tot een echte Zeerob. Hem, zijn moeder Elly en de andere nabestaanden wensen wij sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

“Bedankt scheids! Rust zacht.”