Herfst Mix Toernooi (3)

Afgelopen zaterdag vond de 3e dag van het Herfst Mix Toernooi plaats. We gaan ook nu niet een ieder vervelen met “lappen tekst” waaruit blijkt hoe druk en geweldig het was. Overal in de provincie proberen clubs de kinderen bezig te houden en worden allerlei voetbalactiviteiten aangeboden. Bij ons is dat niet anders. We zijn als jeugdbestuur dan ook zeer tevreden over het verloop van de 3 toernooidagen. Met name de deelname bij de oudste jeugd was geweldig. Zij vonden het duidelijk chill. Graag laten we verder de foto’s van Frans Bode aan het woord. “Zij” kunnen als geen ander beschrijven hoe het werkelijk was en hoe iedereen het ervaren heeft. Dank aan alle deelnemers, organisatie en alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze week gaan we verder met het voorbereiden van een plan voor de komende weken.

Het Jeugdbestuur

We gaan verder met de foto’s van blok 3. Het zijn de jongens en meisjes van de groepen JO/MO17 en JO19 en JO10/JO11. De prijswinnaars waren:

JO/MO17 en JO19:

  1. Valentijn v.d. Laar
  2. Ivar kingma
  3. Jorn Doeksen

JO10/JO11:

  1. Wyard Sibma
  2. Quinten de Boer
  3. Maurice Bakker

Teven was er een mooie beker voor de speler die het de afgelopen drie weken het beste had gedaan. De “Top-Rob 2020/2021” bij de JO/MO 17/19  groep werd Ivar Kingma  en bij de JO10/JO11 groep was Wyard Sibma de beste.