Herfst Mix Toernooi (2)

Afgelopen zaterdag vond de 3e dag van het Herfst Mix Toernooi plaats. We gaan ook nu niet een ieder vervelen met “lappen tekst” waaruit blijkt hoe druk en geweldig het was. Overal in de provincie proberen clubs de kinderen bezig te houden en worden allerlei voetbalactiviteiten aangeboden. Bij ons is dat niet anders. We zijn als jeugdbestuur dan ook zeer tevreden over het verloop van de 3 toernooidagen. Graag laten we verder de foto’s van Frans Bode aan het woord. “Zij” kunnen als geen ander beschrijven hoe het werkelijk was en hoe de kinderen het ervaren hebben. Dank aan alle kinderen, organisatie en alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze week gaan we verder met het voorbereiden van een plan voor de komende weken.

Het Jeugdbestuur

We gaan verder met de foto’s van blok 2. Het zijn de jongens en meisjes van de groepen JO8/JO9 en JO14/JO15. De prijswinnaars waren:

JO14/JO15:

  1. Rieken van Stee
  2. Janiek Wesselius
  3. Nick v.d. Walt

JO8/JO9

  1. Daan Brandsma
  2. Lian Gras
  3. Harry King

Omdat er bij de telling vorige week een foutje was gemaakt viel Niek Sijbesma niet in de prijzen terwijl hij daar wel recht op had. Dat werd door “hoofd organisatie JO8/JO9” Anne v.d. Tuin uiteraard recht gezet. Hij kreeg dus alsnog zijn welverdiende medaille.

Teven was er een mooie beker voor de speler die het de afgelopen drie weken het beste had gedaan. De “Top-Rob 2020/2021” bij de JO14/JO15 groep werd Nick v.d. Walt en bij de JO7/JO8 groep was Evy Boonstra de beste.