Voetbalschool Zeerobben

Aankomend seizoen is er de mogelijkheid voor de JO8, JO9, JO10, JO11 en JO12 spelers om deel te nemen aan de voetbalschool. Deze voetbalschool geeft de mogelijkheid voor een 3e training in de week en is gericht op de individuele balbehandeling. *Let op: dit is alleen voor leden van Zeerobben!* Er zullen tien trainingen worden gegeven in het najaar en tien trainingen in het voorjaar.  Deze trainingen zullen plaats vinden op de vrijdagmiddag tussen 15.00 en 18.00 uur.
We vinden het belangrijk dat ieder kind genoeg aandacht krijgt tijdens de trainingen. Dit willen we waarborgen door met kleine groepen, maximaal 10 kinderen, te gaan trainen. Tijdens de trainingen staat centraal:
 
Atletisch vermogen is inmiddels een belangrijk element in het voetbal. Snel kunnen wenden, draaien en keren, waardoor je sneller reageert dan de tegenstander.
Techniek is de basis van het voetbal. Wie de baas is over de bal voetbalt gemakkelijker. Bij techniek komen de volgende aspecten aan bod: het aannemen van de bal, het dribbelen met de bal, het schieten van de bal en trucjes beheren

Snelheid is essentieel. Niet alleen in het loopvermogen en het trekken van sprints, maar ook in de balbehandeling.

Trainingen vinden plaats op de volgende data:
Najaar
September: 3, 10, 17, 24                 
Oktober: 1, 8, 15, 29
November: 5, 12
Voorjaar
Maart: 4, 12, 18, 25
April: 1, 8, 22, 29  
Mei: 13, 20
 
Er kan opgegeven worden voor 10 trainingen (alleen het voorjaar) of voor 20 trainingen (direct voor het hele jaar).
Kosten:
10 trainingen = €25
20 trainingen = €45

Geef je snel op want vol = vol!

Wanneer de opgave termijn sluit (of als we vol zitten), zal er via de mail en in de groeps-app de trainingsgroepen en de trainingstijd bekend gemaakt worden.
 
Vragen? Neem contact op met Keimpe Brander: keimpebrander@live.nl of 0627145642
 
Link voor de inschrijving: