Trainingsdag A-selectie

Afgelopen zaterdag is de A-selectie de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen.  Er stond een trainingsdag op het programma.  Door vakanties en weekendjes weg was er nog maar  een zeer select gezelschap (12 man). Prima training was het  waarbij, naast het conditionele aspect, veel aan de balgewenning is gewerkt.

Daarna gezamenlijk in de kantine geluncht, natuurlijk bereid door Nel. Ondertussen werd Nel ook verzocht om de loting voor het voetvolleytoernooi te verrichten. Dit deed ze met verve, en met name om de koppeling (door het lot) van de twee keepers Jacob de Vries en Jouke Bosje werd smakelijk gelachen. Maar wie het laatst lacht …

Er waren enkele sponsoren van Zeerobben bereid gevonden om een 1e prijs beschikbaar te stellen en die hadden geen half werk geleverd. Er werd namelijk een Weekend voor het winnende team gesponsord. Dit verhoogde onmiddellijk de motivatie en het arbeidsethos bij de mannen. Er werd dan ook op het scherpst van de snede gestreden. Met de uiteindelijke finale kwalitatief als absolute hoogtepunt van de middag.

Team Jacob de Vries & Jouke Bosje hadden ‘héle zware tegenstanders’ in Marijn Helfferich en Cyrus Boerman … maar er was maar één team dat als laatste lachte en de meer dan verdiende overwinning opeiste.

Jacob & Jouke wonnen naast de ‘eeuwige roem’ dan ook een Weekend voor het héle team.