Voetbalkamp 2022

Wie is er niet groot mee geworden. Het Voetbalkamp van Zeerobben wordt al ruim 25 jaar georganiseerd. Van Appelscha tot Vlieland en van Heeg tot Bakkeveen. Want Bakkeveen is de locatie waar Zeerobben haar kamp dit jaar op slaat. 

De laatste 2 jaren kon het kamp vanwege de corona-perikelen helaas niet doorgaan maar dit jaar mag het weer. Zeerobben is dan ook zeer trots op het feit dat er toch weer zoveel vrijwilligers bereid zijn om 3 dagen met de kinderen op kamp te gaan. Voetbalkamp is iets wat je niet wil missen. Naast de voetbalactiviteiten zoals voetvolley en 4×4 toernooi worden er ook al jaren andere leuke activiteiten georganiseerd zoals speurtocht, bosspel en bonte avond. 

Het voetbalkamp wordt georganiseerd in de meivakantie van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei en wordt georganiseerd voor de JO13, MO13, JO12 en JO11 (jongens en meisjes dus.) Dit jaar dus naar Bakkeveen naar kampeerboerderij de Harmsdobbe. Opgave kan vanaf nu via de
mail: voetbalkamp@zeerobben.nl. Dankzij de ondersteuning van sponsoren en natuurlijk onze eigen Vriendenclub betalen de jeugdleden voor 3 dagen slechts 40 euro. Geef je dus snel op!! Want ook hier is VOL echt VOL. Binnenkort zullen er betaalavonden worden georganiseerd!