Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.
Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Op deze foto zie je de aanwijzende trainer Nord Gosker. Ook al heeft Nord een verleden als voetballer in de jeugd van Zeerobben, kwam hij toch als de grote onbekende trainer binnen aan het begin van het seizoen.

Een gouden tip bracht Nord en Zeerobben weer bij elkaar. Als trainer van onze JO15-01 en JO15-02 heeft de gediplomeerd Nord zijn naam inmiddels gevestigd binnen onze club. Buiten het veld soms nog een tikkeltje timide, eenmaal op het veld vol overtuiging en leiderschap. Dat is mooi om te zien.

Mannen als Nord zijn van grote waarde voor onze club. Zijn beide teams spelen verzorgd voetbal zoals we dat bij Zeerobben graag zien. Zowel JO15-1 als JO15-2 spelen in de subtop. Hopelijk kunnen ze de komende weken nog een stapje maken op de ranglijst.

Nord, onze complimenten hoe jij je trainersloopbaan hebt opgepakt bij Zeerobben. Daar zijn wij erg tevreden over. Wij hopen nog lang gebruik te maken van jouw specialiteiten.