Vanzelfsprekend

Het is woensdag einde van de middag. Overal waar ik kijk rennen lachende kinderen met een bal aan de voet. Een geweldig gezicht.

Daarnaast zie ik onze trainers in actie. Wat een bevlogenheid….Mooi om ze in actie te zien. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend dat die trainers er staan, maar dat is het natuurlijk niet… Onze waardering voor deze trainers is groot.

Dit is ook een plaatje… Beleving langs de kant van het veld! Kijk ook eens naar de voeten of schoenen van deze heren. Ze staan half in het veld, half buiten het veld. Dat zegt mij genoeg. Trainers Patrick en Steven zijn echte voetballers die het liefst het veld in willen stappen om hun team JO11-1 op sleeptouw te nemen….

Hulp van de trainers in het veld heeft dit team dit helemaal niet nodig. Het team van Patrick en Steven speelt namelijk erg sterk dit seizoen, staan bovenaan de ranglijst in de competitie en zitten nog in het bekertoernooi. Wat wil je ook met zo’n trainersstaf…..

Patrick van der Veen is een geboren trainer. Na het onlangs afronden van zijn studie CIOS is hij op jonge leeftijd al in het bezit van Oefenmeester 2. Hij heeft grote ambitie in het trainersvak. Zijn “zwager” en goede vriend Steven Beuker zette dit seizoen zijn eerste stappen op het trainingsveld. Patrick serieus en streng, Steven zorgt voor een lach….. Een perfect duo waar Zeerobben nog lang gebruik van hoopt te maken.

Patrick en Steven en de ploeg gaan dit seizoen helemaal voor het kampioenschap. In de tweede seizoenhelft zullen ze concurrenten Leovardia en Be Quick Dokkum van zich af moeten houden. Met deze twee heren aan het roer moet dat lukken. Onze complimenten!