Trainingskamp dag 4

Dag 4, en tevens de laatste dag op Spaanse bodem, werd gebruikt om het nabijgelegen Malaga te bezoeken. Na het ontbijt in
een bomvolle eetzaal moest er voor 11 uur uitgecheckt zijn in het hotel. Hierna in (taxi) busjes en in Malaga aangekomen ging ieder zijn eigen weg. Waar de één koos voor een elektrische step om de stad en/of haven te verkennen, koos de ander voor paard en wagen. Toch zullen de meesten wandelend op pad zijn gegaan.

Uit de foto’s is op te maken dat de kathedraal, het kasteel en andere historische gebouwen zijn bezocht. Daarnaast is de Spaanse keuken uitvoerig getest en goed bevonden. Ook zullen thuisgebleven familieleden verrast worden met een souvenir oid uit Spanje.

Omdat de bus vanaf het hotel vertrok naar het vliegveld moest elke groep weer op tijd naar Torremolinos vertrekken. Gelukkig ging dat bij iedereen goed en was iedereen weer op tijd voor de terugreis welke voorspoedig verliep. Fijn om te merken dat er op Schiphol nog enkele deelnemers scherp waren. Het gerucht gaat namelijk dat zowel Martin Kingma als Michel van der Ploeg moeite hadden om hun eigen spullen te herkennen en mee te nemen. Maar gelukkig werd er door de rest wel opgelet zodat rond 00.45 uur het laatste stuk naar Harlingen per bus afgelegd kon worden.

Moe maar voldaan kwam er rond 2 uur dan echt een einde aan dit trainingskamp. De komende maanden zullen we zien wat dit gedaan heeft in relatie tot de prestaties van ons vlaggenschip. Conclusie is in ieder geval wel dat de band tussen selectie, staf, vrijwilligers en sponsoren verstevigd is. En bedankje richting deze laatstgenoemde groep is dan ook zeker op zijn plaats alsmede ook aan alle anderen die het mogelijk hebben gemaakt om op een zeer prettige en ontspannen manier dit mogelijk gemaakt hebben. Voor herhaling vatbaar!