Trainingskamp dag 3

Dag 3 van het trainingskamp stond met name in het teken van de oefenwedstrijd tegen sv Marum, getraind door oud-Zeerob Jan Piet Bosma. Maar voor het zover was, stonden er voor de selectie 10 minuten gesprekken ingepland. Trainers Henk Koning en Drewes Janssen en leider Geertjan de Groot zullen aan het eind van de ochtend veel informatie hebben gekregen, maar vast ook een vol hoofd als je zo veel gesprekken voert.

De rest van het Zeerobben gezelschap ging óf padellen óf een wandeling maken langs de Spaanse kust. Bij één van de vele strandtenten werd er nog gezamenlijk geluncht waarna iedereen per busje naar de wedstrijd werd vervoerd.

Onder werkelijk prachtig weer werd de aanhang getrakteerd op een mooie 6-1 overwinning. Met name de 2-1 van Dylan Drent, direct vanaf de aftrap scoren na de gelijkmaker van Marum, zal een ieder nog wel bijblijven. Wat niet onvermeld dient te blijven is dat er een echt team stond te voetballen. Iedereen heeft zijn minuten gemaakt en de wedstrijd werd afgesloten met 4 JO19-1 spelers die prima mee konden komen.

Na de wedstrijd moest nog even een groepsfoto worden gemaakt, maar al snel daarna ging een ieder in de bus of busje naar het hotel om op te frissen.

‘s Avonds werd al namelijk weer gedineerd in hetzelfde grand café als de vorige avonden. Uitzondering deze avond was dat zowel Henk Konings als Sander Alberda even het woord namen. Beide bedankten de sponsorcommissie voor het mogelijk maken van dit trainingskamp en met name werden Wiebe Attema en Pieter Westra nog genoemd die het grootste gedeelte van de voorbereiding op zich hadden genomen.

Na het eten was het tijd voor ontspanning en regelde secretaris Evelyn Soolsma tussendoor nog even een nieuwe bordsponsor: de eigenaar van het grand café kwam namelijk woorden tekort om onze vereniging te complimenteren en hiervan maakte Evelyn dankbaar gebruik. Binnenkort dus niet raar opkijken als er een bord langs het hoofdveld hangt met daarop “De Brabander” uit Torremolinos!