Theo Nota naar Workum

Keeper Theo Nota heeft laten weten dat hij volgend seizoen zal gaan keepen voor v.v. Workum, de huidige koploper van de derde klasse, kansrijk dus voor promotie naar de tweede klasse. En dat is wat Theo trekt, wekelijks kunnen keepen op een goed niveau, bij een leuke en ambitieuze club.

Theo begon zijn keepersloopbaan bij v.v. Makkum, vertrok in 2011 naar SWZ in Sneek waar hij een jaar bleef. Daarna een jaar Leeuwarder Zwaluwen, waarna hij weer terugkeerde naar de kust, iets noordelijker dan zijn woonplaats Makkum bij Zeerobben, destijds nog tweedeklasser. Na de komst van Jacob de Vries moest Theo genoegen nemen met een plek als tweede keeper. Een rol die hij overigens met verve vervulde, ook al omdat hij zich inmiddels wel erg thuis voelde bij Zeerobben. Maar het keepersbloed en de ambities kriebelden nu toch teveel en toen de kans bij Workum langskwam, was de keuze voor Theo een logische. “Ik wil gewoon weer lekker wekelijks keepen”. En dat snappen we.

Zeerobben ziet hem met lede ogen gaan, maar is hem ook dankbaar voor 7 jaren prettige samenwerking en wenst hem heel veel succes bij Workum.