Jan Dommerholt van ONS naar Zeerobben

De 21-jarige aanvaller Jan Dommerholt maakt komend seizoen de overstap van 3e divisionist ONS naar eersteklasser Zeerobben. Nadat ONS bekend maakte dat Dommerholt de club aan het eind van dit seizoen zou gaan verlaten, toonden diverse clubs uit de regio belangstelling voor de talentvolle vleugelaanvaller uit Sneek.

Ik had vanaf het eerste contact al een goed gevoel bij Zeerobben en ben ook blij dat de kogel nu eindelijk door de kerk is. Ik heb er zin in volgend seizoen bij zo’n mooie club als Zeerobben te voetballen en daar het plezier terug te vinden”, aldus een enthousiaste Dommerholt.

Jan Dommerholt

Omgekeerd is Zeerobben erg blij met de komst van Dommerholt, ook al omdat de club op zoek was naar kwalitatieve vervanging voor de vertrekkende spelers Yander Zandbergen (Flevo Boys), Higor da Silva (SWZ Sneek) en Julian Zeinstra (sc Joure). Zeerobben is tevens nog met enkele andere spelers in gesprek en heeft goede hoop dat de nieuwe trainer Berry Zandink (thans MSC Meppel) volgend seizoen met een sterke selectie aan de slag kan.

Naast het vertrek van de 3 eerder genoemde spelers zal Zeerobben volgend seizoen ook afscheid nemen van Marcel Visser, die onlangs heeft aangegeven te willen stoppen met voetballen en voorrang te geven aan zijn reislust. Marcel speelde de afgelopen jaren vanwege blessures en een wereldreis nauwelijks voor Zeerobben, maar zijn mededeling kwam toch als een teleurstelling.

De rest van de huidige selectie heeft aangegeven bij Zeerobben te blijven en als zodanig dus ook bijgetekend.