Teamfoto’s 2023-2024

Na een korte periode van trainingen en oefenwedstrijden, gaat a.s. zaterdag voor de meeste clubs de beker- en gewone competitie van start. Ook bij Zeerobben staan de leden waarschijnlijk te popelen van ongeduld en worden a.s. zaterdag de eerste officiële wedstrijden gespeeld.

Ook het PR-team van Zeerobben staat in de startblokken en één van de eerste speerpunten is het up-to-date maken van de website. Hiervoor willen we jullie (leiders en/of trainers) vragen om z.s.m. een mooie teamfoto te maken en deze te mailen aan ons. Een teamfoto kun je natuurlijk prima zelf maken, maar we hebben gelukkig binnen de club ook een aantal fotografen ter beschikking die jullie graag willen helpen aan een mooie plaat. Bel of mail gerust Wies Procee hiervoor op 06-20576608 (wies.procee@gmail.com), of vanaf 15 september is Frans Bode weer bereikbaar onder nummer 06-21952413 (fransbode@home.nl)

  • De foto’s dan graag mailen naar; website@zeerobben.nl met daarbij graag ook voor de volledigheid de juiste namen van de leider en trainer(s).

Bedankt alvast

PR-team Zeerobben