De nieuwe gezichten bij de A-selectie

De jaarlijkse fotosessie aan het begin van een nieuw seizoen bood fotograaf Wies Procee ook de mogelijkheid om de nieuwe, van elders overgekomen spelers op de foto te zetten voor een voorstelrondje aan de supporters.

Op de foto v.l.n.r.:
Wesley Tankink, overgekomen van ONS Sneek. Wesley is een bekende en ervaren amateurvoetballer op de noordelijke amateurvelden. Na zijn periode binnen de jeugdopleiding van Cambuur begon hij bij FVC in Leeuwarden, waar hij ook nog samenspeelde met de huidige assistent trainer van Zeerobben, Drewes Janssen. Na zijn periode bij FVC speelde Wesley voor Sneek Wit Zwart, Pelikaan  S en laatstelijk dus bij ONS Sneek. Wesley woont in Franeker en koos nu voor een voortzetting van zijn voetballoopbaan bij Zeerobben.
Patrick van der Veen: Patrick is een geboren en getogen Zeerob. Al op jonge leeftijd werd hij opgenomen in de jeugdopleiding bij sc Heerenveen en later bij PEC Zwolle. Daarna keerde hij terug bij Zeerobben, speelde vervolgens voor Sneek Wit Zwart en bij Berkum in de Hoofdklasse. Na 2 jaar ONS Sneek koos Patrick nu weer voor “back to the roots” bij Zeerobben.
Sem Bonte: Sem is een talentvolle keeper, want hij belandde al snel vanaf Dronrijp, via ONS Sneek in de jeugdopleiding van Cambuur, waar hij vorig jaar speelde voor de O18. Sem gaat nu de strijd aan om een plekje onder de lat bij Zeerobben.
Jay de Vries: Jay is overgekomen van sc Franeker, waar hij als junior debuteerde in het eerste elftal en regelmatig van zich deed spreken met assists en het maken van doelpunten. Jay gaat proberen zijn talenten ook bij Zeerobben in de tweede klasse te laten zien.

Ook nieuw binnen de selectie van Zeerobben is een 7(!)-tal jeugdspelers uit de eigen jeugdopleiding. Zij waren tijdens de fotosessie wegens vakanties nog niet allemaal aanwezig, dus hun voorstelrondje komt op een later moment.