Pubquiz 2022

“Dit is een blijvertje” was de eerste reactie van veel deelnemers aan de pubquiz in de Robbenplaat afgelopen vrijdagavond. En die reactie was logisch. Naast het feit dat de organisatie stond als een huis huis kwamen de deelnemers uit verschillende hoeken. Mannen & vrouwen en gelukkig ook oud & jong. Met ruim 120 deelnemers was het echt vol = vol! Dat alles gaf de organisatie na afloop een voldaan gevoel.

Het blijft een leuke formule. De deelnemers laten worstelen met vragen waarvan je zegt: “och, hoe zat dat ook alweer, hoe heet zij ook alweer, was deze week nog in het nieuws, heb het nog gelezen”. De organisatie had  leuke gevarieerde rondes bedacht. Zo werd men via leuke filmpjes meegenomen door de horeca van Harlingen en bleek het dierengeluidenspel ook weer een groot succes en bleek het geluid van een schaap toch best lastig te raden…

Een compliment aan de organisatie is op zijn plaats om vervolgens de vrijwilligers achter en voor de bar ook niet te vergeten. Zij zorgden ervoor dat een ieder keurig bediend werd en kon genieten van een hapje en een drankje. Ook de sponsoren die de prijzen mogelijk hadden gemaakt moeten hiervoor uiteraard bedankt worden. Ze doen het toch maar weer en dus dank ook aan: Jumbo Olaf Hermus, Het Brouwdok, Autocentrum Harlingen, EP Mensonides, Vriendenclub Zeerobben en Businessclub Zeerobben.

Wat de deelnemers betreft: “Graag tot een volgende keer”!!

(En voor de thuisblijvers: hoe ziet zo’n avond er dan uit? Bekijk de foto’s gemaakt door Frans Bode)