Justin Rienks als assistent trainer naar Zeerobben

De Technische Commissie van Zeerobben is er redelijk snel in geslaagd een prima opvolger te vinden voor de naar AVC vetrekkende assistent trainer Drewes Janssen. Met ingang van het seizoen 2024/2025 wordt de uit Sneek afkomstige Justin Rienks de nieuwe assistent van hoofdtrainer Henk Konings.

Justin Rienks is geen onbekende bij Zeerobben. Hij verdedigde als voetballer enige tijd onze clubkleuren onder onze toenmalige trainer Inne Schotanus, al dan niet toevallig de man waaronder hij momenteel ook werkt als assistent trainer bij vv Workum. Daarvoor was Justin ook al 2 jaar assistent bij Workum onder trainer Jente Bootsma en één seizoen bij Sneek Wit Zwart. In deze periode behaalde hij zijn UEFA C diploma. Justin zit nu (samen met Drewes) in de afrondende fase van zijn trainerscursus UEFA B, waarvoor hij dit voorjaar verwacht te slagen.

Met z’n diploma op zak ziet Justin Zeerobben als een mooie vervolgstap in de ontwikkeling als trainer, met als doel om op termijn als hoofdtrainer aan de slag te gaan. En omgekeerd ziet Zeerobben Justin graag komen, hem kennende als een aimabele persoonlijkheid met een prettige passie en drive om zijn ambities in de voetballerij te realiseren.

Welkom terug Justin!