Jeugdjournaal

De afgelopen weken stonden in het teken van zaalvoetbal maar dat is nu achter de rug en dus gaat alle aandacht weer richting de competitie die binnenkort weer van start zal gaan.

JO17-1 en twee teams van de JO15 deden mee aan het jeugd open fries kampioenschap zaalvoetbal te Franeker. JO 15-1 was dichtbij plaatsing voor de finaledag maar zag die droom uiteen spatten toen sc Joure en de slotseconden alsnog wist te scoren tegen Zeerobben waardoor niet Zeerobben maar Joure doorging naar de finale.

De jongens van JO17-1 begonnen op de finaledag met een 3-0 overwinning op Blauw Wit. De 2e wedstrijd tegen LAC Frisia werd met 5-0 gewonnen en door het 0-0 gelijke spel tegen Balk plaatste Zeerobben zich voor de halve finale. Daar trof het een ander team van Frisia. Zeerobben kwam op een 1-0 voorsprong maar zag Frisia in de slotfase nog op 1-1 komen. Met de penalty’s ging het helaas mis voor Zeerobben en daarom geen finaleplaats. Maar ook JO17-1 kon met opgeheven hoofd het toernooi verlaten

De dag van morgen
Zoals gezegd gaat de knop weer om en gaan de teams zich voorbereiden op de 2e seizoenshelft. Zo start JO15-1 morgen met een oefenwedstrijd op het Oostersportpark tegen  Marum om 10.30 uur. JO17-1 gaat morgen richting Hoogeveen om te oefenen tegen HZVV JO17-1 en ook JO19-2 speelt morgen een oefenwedstrijd. Zij spelen thuis tegen LSC JO17-2 om 10.30 uur. De jeugdafdeling van Zeerobben is weer los.