Houd de Jeugd in beweging!

Het zijn vreemde tijden momenteel, zeker ook voor onze jeugdleden. Geen voetbal, geen school, veel minder sociale contacten, veel minder beweging…

Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat we onze jeugdleden wat in beweging houden? Hoe zorgen we ervoor dat ze hun baltechniek op peil houden?

Zeerobben Challenge

We hebben hiervoor al een dagelijkse Challenge in het leven geroepen, inmiddels een Instagram hit in Harlingen en omstreken. Volg meteen het Instagram account van Zeerobben mocht je dat nog niet doen. Deze Challenge is voor ALLE leden van Zeerobben. Inmiddels heb ik al filmpjes ontvangen vanuit verschillende teams, erg leuk om te zien. Heb je de vorige dagen of levels van de Challenge gemist GEEN PROBLEEM! Je kan namelijk iedere dag instromen.

Zeerobben Ganzebord

Naast de Challenge werd ik vandaag geïnspireerd door een leuk idee dat ik bij de jeugd van Club Brugge voorbij zag komen. Vervolgens hebben onze huisvormgever Willem Heemskerk (https://ontwerpburowillem.nl) en ik even de digitale koppen bij elkaar gestoken en kunnen we jullie een Oer Hollands Ganzebord spel aanbieden, speciaal gemaakt voor voetballers van Zeerobben. Klik HIER om het speelbord te downloaden, pak een dobbelsteen uit een ander spel en ga los!

Laat ons via social media weten hoe jullie het spel vinden en gebruik #zeerobbenganzebord

Veel plezier ermee en blijven oefenen!

Groetjes,
Wietse en Willem!