Het Oostersportpark is echt DICHT!

Onder verwijzing naar onze eerdere publicaties en nog eens onderstreept door hetgeen onze minister president maandagavond heeft uitgelegd, is het niet voor niets dat ook ons sportcomplex DICHT is. Hoe vervelend we dat ook vinden, we zijn het onze medemensen verplicht er als vereniging ook alles aan te doen verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

Nogmaals, ons complex is dicht en dat is ook de reden dat het hek op slot zit.

Desondanks zien we dat er activiteit is op onze velden. Dat kan alleen maar als de personen die daar zijn zich illegaal toegang hebben verschaft tot het complex. Wat nog vervelender is: sommige activiteiten (bijvoorbeeld in het kader van de challenges) worden gefilmd en via teamaccounts op internet verspreid. Dat nodigt uit tot nog meer bezoek aan en activiteit op ons complex. Dat moeten we niet willen. En dat willen we dus ook niet.

Kortom: het hek is dicht en dat betekent ook echt dat het DICHT is.

Die challenges vinden we echt prachtig. Een geweldig initiatief dat we zeer toejuichen en graag zien uitgroeien tot een succes (wat het eigenlijk ook al is). Maar de uitvoering van die challenges kan ook elders gedaan worden. Dat het mooier is om dat op een echt veld te doen, ja dat snappen wij natuurlijk ook wel. Maar dat kan nu helaas dus even niet. Er zijn elders ook vast heel veel leuke openbare plekken te vinden waar die challenges uitgevoerd kunnen worden. Zullen we afspreken dat we wegblijven van het Oostersportpark zolang het dicht is en het hek op slot zit? Alvast bedankt en veel succes met de challenges!

Het bestuur