Herfst Mix Toernooi (1)

Afgelopen zaterdag vond de 3e dag van het Herfst Mix Toernooi plaats. We gaan een ieder dit keer niet vervelen met “lappen tekst” waaruit blijkt hoe druk en geweldig het was. Overal in de provincie proberen clubs de kinderen bezig te houden en worden allerlei voetbalactiviteiten aangeboden. Bij ons is dat niet anders. We zijn als jeugdbestuur dan ook zeer tevreden over het verloop van de 3 toernooidagen. Graag laten we verder de foto’s van Frans Bode aan het woord. “Zij” kunnen als geen ander beschrijven hoe het werkelijk was en hoe de kinderen het ervaren hebben. Dank aan alle kinderen, organisatie en alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze week gaan we verder met het voorbereiden van een plan voor de komende weken.

Het Jeugdbestuur

We beginnen met de foto’s van de eerste groep die om 09.00 uur begon elke week. Het zijn de jongens en meisjes van de JO/MO 12 en 13 groep. De prijswinnaars waren:

  1. Dominique Brouwer
  2. Dinan Yildiz
  3. Riemer Toering

Teven was er een mooie beker voor de speler die het de afgelopen drie weken het beste had gedaan. De “Top-Rob 2020/2021” bij deze groep is geworden:
Sem Broekhuizen