Golden Girls winnen Pubquiz voorjaar 2023

In het verleden behaalde successen bieden geen…. Nou daar dacht de organisatie van de pubquiz wel anders over. En dus schreven ze op 30 januari jl. een nieuwe pubquiz (de 2e) uit. Binnen een paar uur was de avond volgeboekt. Het concept is simpel maar erg leuk bedacht door de organisatie. Vele categorieën vragen (algemeen, biologie, boeken, muziek etc.) afwisselen met vragen over ons “stadsje Harlingen” en ons “cluppie Zeerobben”. In totaal 6 rondes voor ploegen van 4 tot max 6 personen die aan vooraf ingedeelde tafels zaten. Dat leverde uiteindelijk 132 deelnemers over 23 teams op. Met spreekstalmeester Wiebe werd het formele afgewisseld met een gezonde dosis humor, zorgde Richard voor de techniek, liep Bouke druk heen en weer om alles in goede banen te leiden, snelde Jolanda onvermoeibaar door de zaal om lootjes te verkopen en vragen uit te delen, keek Gerrit R alle antwoorden na en zorgde Gerrit B. met zijn team ervoor dat niemand ook maar iets tekort kwam aan hapjes en drankjes. Hulde mensen!! Rond 11 uur kon de uitslag bekend worden gemaakt maar niet voordat de sponsoren voor de verloting nog eens genoemd waren:

Plus Lunenborg, Ouweseun Bootjesverhuur Harlingen, Vriendenclub Zeerobben, Businessclub Zeerobben, Cornelis Vrolijk, Het Brouwdok, Sonos Wireless HIFI systems, Massagestudio Paulien, Groundhop XL, Op ‘e Plaats Bed & Breakfast.

Uitslag
1. Golden Girls
2. Effe Lappe
3. Ut Vierdhu

En zo kwam er een einde aan de 2e editie van de pubquiz Zeerobben. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage en graag tot ergens in het najaar!

Foto’s: Frans Bode