Gerrit Weewer overleden

Onlangs sprak Save Weewer de wens uit dat haar Gerrit de Kerst nog zou mogen halen. Die wens heeft hij ongetwijfeld voor haar in vervulling willen laten gaan. Kennelijk met zijn allerlaatste krachten, want zo’n 2 uur na tweede kerstdag heeft hij zich gewonnen moeten geven.

De lotsbestemming van Gerrit was vorige week aanleiding voor onze kerstgedachte. Het is nu een feit: wat rest zijn de herinneringen. Als vereniging verliezen we een voetbalvriend met een kenmerkende gulle lach. Hij sloot zich bij Zeerobben aan in de jaren ’70 en was er persoonlijk verantwoordelijk voor dat Zeerobben in 1976 kampioen werd in de 1e klasse van de toenmalige FVB. Een actiefoto van één van de 3 doelpunten die hij in de kampioenswedstrijd scoorde, hing bij hen thuis aan de wand. Een mooie herinnering aan een moment om trots op te zijn. We kunnen ons goed voorstellen dat die foto een blijvende plaats in huis houdt.

We wensen Save, de kinderen de kleinkinderen alle sterkte voor de komende tijd. Hoewel ze natuurlijk veel te vroeg afscheid moesten nemen van hun partner, vader en opa, hopen we dat goede herinneringen aan hem het leed mogen verzachten.