BINGOKAARTEN UITVERKOCHT? BIJDRUKKEN!

Soms ga je ten onder aan je eigen succes. “Dat zal ons niet gebeuren”, aldus de super gemotiveerde organisatiecommissie van de online Zeerobben-bingo. Reeds in de loop van maandag werd duidelijk dat het aantal gedrukte bingokaarten uitverkocht zou gaan raken. En toen er maandagavond weer de nodige bestellingen binnenkwamen, werd er heel snel geschakeld. Bijdrukken, zou dat nog lukken? Het zijn namelijk geen standaard bingokaarten, maar speciaal voor Zeerobben ontworpen kaarten met logo’s, lotnummer en een registratie die de kaarten koppelt aan de kopers vanwege het online karakter van de bingo.
In de loop van dinsdag volgde bevestiging: Het gaat lukken!
Eerlijk gezegd was op dinsdag ook al de gok genomen dat het zou gaan lukken, want er werden nog bestellingen aangenomen boven het toen nog aanwezige aantal kaarten. Soms doe je wel eens wat om het geluk af te dwingen, nietwaar?

Kortom, er zijn weer wat extra kaarten. Maar ook die voorraad is alweer gelimiteerd. Op het moment dat we dit stukje op de site zetten, waren er nog slechts zo’n 60 kaarten. En de PR campagne loopt nog steeds door en telkens als er weer zo’n mooie prijs bekend gemaakt wordt, zien we de bestellingen toenemen. Wees er nu dus echt heel snel bij. De besteltermijn sluit morgenavond (donderdag 21 januari) om 20.30 uur.

Bij voorkeur bestellen via een mailtje aan bingo@zeerobben.nl. En als je niet in de gelegenheid bent om te mailen, bel of app dan naar 06-12554837.