Bingo!, we zijn bijna UITVERKOCHT!

Bingo! De prijzenpot vult zich. Dat was nog maar 10 dagen geleden de kop boven een stukje op deze website. Wie Zeerobben volgt via de social mediakanalen Facebook, Instagram en/of Twitter, weet dat die prijzenpot sindsdien alsmaar voller geraakt is. Een prachtig proces van spontaniteit ontspon zich, waarbij de activiteiten- en sponsorcommissies van Zeerobben in een flow van adrenaline en succes terechtkwamen en -mede vanwege de PR die we voor sponsoren creëerden- sponsoren zich spontaan aanmelden met prijzen voor de Bingo of de Verloting. Zodanig zelfs, dat het een puzzel geworden is om alle sponsoren en prijzen een goede plek te geven binnen het spektakel dat zich zaterdag vanaf 16.30 uur digitaal zal afspelen.
Hartverwarmend, deze samenwerking tussen onze club en de lokale ondernemers. Beide hebben we het moeilijk in Coronatijd, maar op deze manier kunnen we elkaar ook helpen de pijn iets te verlichten. Zoals we eerder al schreven, de Bingo is slechts de kapstok voor het hogere doel: als vereniging verbinding zoeken met leden en onze omgeving.

Het een lokt het ander uit, het is natuurlijk een wisselwerking. De verkoop van de Bingokaarten gaat namelijk ook als een speer. Op het moment dat we dit stukje op de site plaatsen, zijn er nog maar ca. 15 kaarten te koop. Wie nog twijfelde moet er nu wel heel snel bij zijn met een mailtje naar bingo@zeerobben.nl. En let op, het is echt OP=OP, want kaarten bijdrukken gaat beslist niet lukken. Aanvragen worden eerlijk in volgorde van binnenkomst afgehandeld.

De bezorging van bingokaarten aan huis is reeds in volle gang en gisteravond is ook gestart met afhalen in het clubhuis. Dat gaat deze week nog elke avond door, steeds vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur. Hoe eerder, hoe beter, dus afhalen die kaarten mensen!

Zaterdag gaat het gebeuren. De presentatie is in handen van spreekstalmeester Wiebe Attema. Vanaf 16.30 uur staan de lijnen open, ga d’r maar voor zitten, hapje en drankje bij de hand, spanning en genieten gaan hand in hand.

Onze sponsoren verdienen alle aandacht, dus hieronder nog even een totaaloverzicht. Tijdens de Bingo komen ze allemaal natuurlijk met naam en toenaam weer voorbij.

EP Mensonides, Sony Brave TV 55 inch
PLUS Lunenborg, totaal voor €500 aan boodschappencheques
Sonos (Pieter Westra), speaker
Rinia Fietsen, waardebon €100
Riekele de Jong, waardebon €100
Piet Karsten, Behangcheque
Paulien Broekhuizen, waardebon Massage
Autocentrum Harlingen, VIP autopoetsbeurt
Zeerobben Merchandise, waardebon €125
Arjen Miedema, wijnpakket
Dirk Beverlo, OUT-Door KUBB spel €30
Dirk Beverlo, Gift Card bol.com €30
Kapsalon De Buurvrouw, waardebon €30
Zee van Tyd, dinerbon
Veltman Visservice, Zalmpakketten
PLUS Lunenborg, Harlinger Monopoly spellen
Smeding Groenten en Fruit, fruitpakketten
Scapino, waardebon €25
Slagerij Remco Wouda, Vlees/Rollades
Vriendenclub Zeerobben, tuintafel BBQ
KIV Noord, brandblusser
Bakkerij Overzet, 2x Ontbijtbonnen
Garage Hofma, gratis APK
Restaurant Chinese Muur, 2x Dinerbon
Homminga’s lekker Winkeltje, diverse delikatessen
Werckpost Uitzendbureau, 2x waardebon
Beautyhouse Jeanette, waardebon
Happy Nails & Beauty, waardebon
Beautysalon bij Zee, waardebon