Deze zaterdag is de mooiste dag van de week…

Vandaag is het zover, de eerste online Zeerobben-bingo staat op het programma! En daarmee wordt deze zaterdag ongetwijfeld de mooiste dag van een toch al zeer  bijzondere week die we achter ons hebben liggen.

Maandagmorgen waren we nog voorzichtig optimistisch dat we alle kaarten misschien wel zouden kunnen verkopen, dinsdagmorgen hebben we in alle haast nog 100 kaarten bij laten drukken, en gistermiddag om 13.00 uur waren we alweer geheel uitverkocht!
Maandagmorgen hadden we de prijzen voor de Bingo en de Verloting al netjes ingedeeld, dinsdagmorgen konden we door nieuwe toeloop van sponsoren opnieuw beginnen met indelen en tot en met donderdagavond stroomde de prijzenpot nog voller.

We zijn er beduusd van, zoveel enthousiasme van deelnemers, sponsoren en natuurlijk onze eigen organisatiecommissie. Al met al zullen we vanmiddag met veel mensen bijeen zijn. We begrepen van de reacties bij het afhalen en de bezorging van de bingokaarten al dat veel van de maar liefst 500(!) deelnemers ook nog eens voor de TV, Tablet of PC zitten met supporters en meekijkers om zich heen. Een voorzichtige schatting leert dat we met een kleine 2.000 personen bijeen zijn vanavond. Gezellig man, kom d’r ook bij, log in en geniet mee.
Let wel, vanwege de start van de avondklok gaan we op tijd beginnen en werken we het programma vlot en op schema af, want de organisatie dient vanavond bijtijds ook weer thuis te zijn.

Voor de deelnemers nog even een paar tips voor een vlot verloop:

  • Kijk je via tablet of smartphone? Zorg voor een volle batterij, of aansluiting op netstroom.
  • Heb je een Smart TV of gebruik je AppleTV of Googlebox dan kun je streamen naar je TV.
  • Log vooral op tijd in, de lijnen zijn open vanaf 16.30 uur. Het lukt misschien niet altijd in één keer, dus gun jezelf de tijd om de verbinding goed tot stand te brengen.
  • Inloggen kan via de site van Zeerobben of rechtstreeks via YouTube, met zoekopdracht “bingo zeerobben”.
  • Kijk je op je smartphone? Extra telefoon bij de hand voor inbellen in geval van Bingo!
  • Maak selfies/foto’s van de gezelligheid thuis en deel die per WhatsApp met ons (Frans Bode 0621952413) voor nog meer verbinding met elkaar.

Tot vanmiddag, we gaan er een spannende en leuke Bingo van maken. Forza Zeerobben!