Afscheid MO17

Weinig voetbalnieuws te vertellen over dit team. Of toch wel: begin van het seizoen waren de meiden een ronde verder in de bekercompetitie. Lijkt alweer een eeuwigheid geleden.. Maar net als alle andere teams hebben zij ook last van de coronaperikelen gehad, wat dus een abrupt einde van de competitie en beker betekende.

Meiden 17 is een team dat al heel wat jaartjes met elkaar samen speelt en de nodige kampioenschappen heeft behaald en zelfs een uitstapje naar de jongenscompetitie heeft gemaakt. Maar gedurende de jaren dunde het team wel wat uit. En omdat er na dit seizoen weer een paar meiden stoppen, is het niet meer haalbaar om volgend jaar een compleet elftal tussen de lijnen te krijgen. Daarom is besloten om per volgend jaar dit team samen te voegen bij de vouwen. 

Dit vraagt dus om een afscheidsfeestje in de vorm van een BBQ met een bingo. 

Locatie in de speeltuin bij de trainer voor het huis. Een thuiswedstrijd zeg maar.  Ondanks het feit dat deze BBQ op zeer korte termijn was geregeld, sommige meiden moesten werken en het feit dat de Formule 1 op hetzelfde tijdstip werd verreden, waren ze er allemaal! En dat is tekenend voor dit team! Sjappoo!

De middag bestond uit gezellig samenzijn, broodjes hamburgers, bingo met spannende prijzen, de nodige gymnastiek in de speeltoestellen en voetvolleybal.  

Maar net zoals er een einde aan MO17 komt, kwam er ook een einde aan deze middag. Hij werd afgesloten met ijs voor iedereen en een bloemetje voor de leiders/ trainers. Ook zij hangen de ballen aan de wilgen en gaan eens een jaartje aan de zijlijn staan.  

Voor de meiden die stoppen wensen we succes bij wat ze gaan doen. Voor de meiden die doorgaan met voetballen wensen we veel voetbalplezier bij de vrouwen 1.