Zeerobben versterkt zich met de komst van Wesley Tankink

De TC van Zeerobben deed nog even een schepje bovenop het goede nieuws van zaterdag met de erg nuttige 1-3 overwinning op LAC Frisia: vandaag konden ze ook nog eens bekend maken dat Wesley Tankink volgend seizoen de overstap gaat maken van eersteklasser ONS Sneek naar Zeerobben.
Zowel de TC als ook de trainersstaf tonen zich erg verheugd over de komst van Wesley. Hij is een speler die zijn gekende voetbalkwaliteiten inmiddels combineert met veel ervaring op een hoog niveau in het noordelijke amateurvoetbal.

Voor veel spelers binnen de selectie van Zeerobben is Wesley ook geen onbekende, zij hebben bij andere verenigingen nog met hem samengespeeld. En dat geldt overigens ook voor onze assistent trainer Drewes Janssen, die ploeggenoot van hem was in zijn periode bij toenmalige hoofdklasser FVC uit Leeuwarden.
Voor de jongere spelers binnen de huidige selectie, maar zeker ook voor de in grote getale aanstormende jeugd van Zeerobben kan een speler als Wesley een belangrijke steun zijn in het veld. Het is aan de technische staf om er volgend seizoen een succesvolle eenheid van te smeden.

De Technische Commissie