Zeerobben verder met Erwin Otten (Beloftenteam)

Gesprekken tussen de TC van Zeerobben en trainer Erwin Otten van het Beloftenteam, hebben onlangs geleid tot verlenging van de wederzijdse verbintenis. Erwin zal dus ook volgend jaar voor de talenten van Zeerobben staan die thans uitkomen in de Reserve Hoofdklasse, het hoogt bereikbare regionale niveau voor tweede elftallen. Het is een positie waar Zeerobben best trots op mag zijn en het spreekt voor zich dat daarbij ingezet wordt op een goede technische staf voor dit team. Lang was die positie bij Zeerobben weggelegd voor Camaru van Oostveen en dat op zich maakte het voor opvolger Erwin Otten al een uitdaging om dat stokje over te nemen. Dat hij dat naar tevredenheid van de club en zijn team doet, moge blijken uit de verlenging van het contract.
Zeerobben 2 lijkt na de winterstop aan een voorzichtige opmars bezig en dat biedt perspectief op handhaving op dit voor een club als Zeerobben zeer uitdagende niveau.

Vacature assistent-trainer
Tegelijkertijd is de TC van Zeerobben, samen met Erwin, op zoek naar een ambitieuze assistent-trainer voor het Beloftenteam. En die positie is meer dan alleen een bijrol als assistent. Erwin heeft soms op zaterdag verplichtingen jegens zijn werkgever en op die momenten is het van belang dat er een goede vervanging aan het roer staat.
Er zijn al wat contacten gelegd in dit verband, maar kandidaten die zich in geschikt achten voor deze leuke positie kunnen contact leggen met de TC van Zeerobben (Theo Nota), dan wel met Erwin.

De Technische Commissie