Zeerobben introduceert VTON

VTON staat voor Voetbal Technische Ontwikkeling. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen. Alles komt aan bod: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De methode ondersteunt met meer dan 950 kant-en-klare trainingen. De ervaren trainer kan zijn eigen trainingen samenstellen met behulp van de VTON bibliotheek. Onze jeugdtrainers kunnen één dezer dagen een mail verwachten van de VTON of hebben die reeds gehad met inlogcodes etc.

Met de inlogcodes hebben de jeugdtrainers toegang tot de oefenstof toegespitst op hun/haar team. Er staan voor iedere week 2 trainingen klaar waarin de oefeningen staan aangegeven met o.a. instructiefilmpjes en tekeningen. 

De oefenstof geeft een soort van houvast voor de jeugdtrainers maar kan natuurlijk gecombineerd worden met een ‘eigen’ oefening. Wil je de oefening iets moeilijker of gemakkelijker maken? Prima, het is allemaal mogelijk! 

Volgende week kan een ieder hiermee starten.

Op maandag 7 oktober komt Richard Elsinga van de VTON naar Zeerobben om met alle jeugdtrainers de app nog een keer door te nemen. Hoe werkt het? Wat voor mogelijkheden heb je nog meer? Zijn er vragen?

Maandag 7 oktober, aanvang 20.00 uur bij Zeerobben.

Ook de coaches zijn op deze avond van harte welkom want er wordt inmiddels ook gewerkt aan een speciale app voor de coaches. Die zal binnenkort ook toegevoegd worden. 

Tot ziens op 7 oktober.

Het JB