Zeerobben 3 “ontwaakt” nog niet uit winterslaap!!!

Zaterdag 25 januari trapte we de 2e seizoenshelft af met een nuttige oefenwedstrijd tegen Bolsward 2, uitslag 2-2. Iedereen maakte weer zijn minuten, en daar was deze wedstrijd voor bedoeld.

Zaterdag 1 februari kwam Ropta Boys 2 voor de herstart van de competitie op bezoek. Na een 2-0 voorsprong (doelpunten Klaas en Laurens), lieten we de gasten terug in de wedstrijd komen, maar met hangen en wurgen trokken we de 3 punten toch over de streep. 2-1 winst.

Afgelopen zaterdag was er de uitwedstrijd in Sexbierum tegen AVC 2. In een redelijk goede eerste helft kon het beide kanten op, maar gingen wij als gelukkigste aan de thee met een 0-1 voorsprong. Doelpunt van Andre. In de 2e helft maakte Herwin de 0-2 en leken we op weg naar de tweede overwinning in 2 wedstrijden. Echter was AVC, na al een paar keer gevaarlijk te zijn geweest, niet uit het veld geslagen en kwam terug tot 2-2. De teleurstelling was groot, maar de 2e helft was, na verloop van tijd, niet goed genoeg van onze kant.

Aankomende 2 zaterdagen geen competitieverplichtingen, dus gaan we aanstaand weekend op een heus trainingskamp. Even de puntjes op de i, met tal van activiteiten. De week erop even tijd voor andere zaken en dan;

Mogen we zaterdag 29 februari weer de wei in, dan wacht ons op de Robbenplaat het altijd lastige Berlikum.

Vanaf dan gaat de pen weer rond en kunt u weer als vanouds genieten van uitgebreide verslaggeving, tot dan!!!