Wiebe Dijkstra groet Zeerobben

Als we als vereniging maandagavond bijeenkomen voor de Algemene Ledenvergadering, zal één van onze oudste, trouwste en meest betrokken (ere-)leden Wiebe Dijkstra niet aanwezig kunnen zijn. En insiders weten natuurlijk waarom, Wiebe zal het in onwetendheid niet missen misschien, maar wij hem des te meer. Het is in ieder geval een moment om weer eens aan Wiebe te denken. We kunnen dat niet vaak genoeg doen, Wiebe is en blijft immers een lid van onze Zeerobben-familie. En juist onder moeilijke omstandigheden dienen wij onze familie te steunen. In daden of in gedachten, Wiebe hoort bij ons.

Twee van onze Leden van Verdienste, Nel Kingma en Johan Hellinga voegden de daad bij het woord en gingen vandaag weer even bij Wiebe op bezoek. Dat vond hij fijn. En onder de gegeven omstandigheden ging het wel aardig met hem. Hij had het naar zijn zin in De Spiker en meldde dat het eten in ieder geval goed is. Johan had nog een programmaboekje meegebracht van een wedstrijd van Zeerobben 1. Samen met Nel verkocht Wiebe niet alleen de programmaboekjes, hij bewaarde ze ook altijd en hield nauwkeurig uitslagen en standen van ons Vlaggenschip bij. Dat lukt nu niet meer, maar het boekje kwam goed terecht.

Wiebe vroeg om iedereen bij Zeerobben de groeten te doen. Bij deze dus!

De donkere dagen van het jaar zijn weer begonnen, juist ook voor mensen die het moeilijk hebben. Een kaartje met een groet, kan dan wat licht schijnen. Voor wie Wiebe eens een beetje met een kaartje, wil opbeuren:

 

Wiebe Dijkstra
De Spiker – kamer 133
Saltryperlaan 1
8861 VD  Harlingen

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.