Wie/wat/wanneer ???

Op maandag 18 november om 17.00 uur zijn we gestart met de waardebonnenboekjesactie. Erg spannend voor ons als organisatie. Hebben we wel aan alles gedacht? Is iedereen volledig op de hoogte? Zijn we iets vergeten en is er wel genoeg draagkracht voor deze actie?

Wel mensen, jullie hebben ons positief verrast. Wat een opkomst de 1e week al bij de verkoop van de boekjes. Alle 21 jeugdteams waren aanwezig en hebben boekjes verkocht. De één wat meer dan de ander maar dat is bijzaak. Het belangrijkste voor ons was toch het enthousiasme en inzet van een ieder. Wat was het heerlijk om met jullie samen te werken. 

Maar ook de kinderen van JO10, JO9 en JO8 hebben enorm hun best gedaan om de boekjes te verkopen. Dat hebben de opa’s en oma’s en andere familieleden geweten. Ook jullie heel erg bedankt. De senioren zijn op dit moment nog bezig met de verkoop maar ook zij gaan er een succes van maken. Daar vertrouwen we op. 

Heb je iets gemist of was iets niet naar wens? Loop er niet mee rond maar laat het ons weten. Dit kunnen we verwerken en evt. suggesties gaan we meenemen in ons draaiboek. Want: “Samen klaren we de klus”!!

Hoe nu verder?

Hoe ziet nu het verdere verloop van de actie eruit?

Even kort in vogelvlucht:

30 november 10.00 – 12.00 uur extra inlevermoment geld/boekjes JO8,JO9, JO10

3 december 19.00 – 20.00 uur inleveren geld boekjes senioren

5 december 19.00 – 20.00 uur inleveren geld boekjes senioren

7 december 08.00 – 14.00 uur Inzamelen producten voedselbank

7 december 14.00 uur Uitreiking bedragen teampot aan teams

7 december 14.10 uur Verrassing

7 december 14.15 uur Bekendmaking voorlopige opbrengst

Op 7 december is dus de “Grande Finale”. Informatie over de  actie in samenwerking met de voedselbank staat reeds op onze site en krijgt u ook nog nader bericht van via mail/whatsapp groepen etc. Aansluitend vindt ook nog eens de huldiging van onze Waddenrobkes plaats. Hoe leuk is dat!!

Met z’n allen hebben we er tot nu toe een grandioze actie van gemaakt. Nogmaals onze welgemeende dank daarvoor. Laten we het met z’n allen goed afsluiten op 7 december a.s. 

Tot dan.

De organisatie

Miranda Jager

Linda Brandsma

Jelle Posthumus 

Lieuwe Wesselius

Frans Bode