Wie haakt aan bij de middenmoot?

Met beide één overwinning en twee keer verlies is het zaterdag 16 oktober toch wel een belangrijk duel. Wie kan zich melden in de middenmoot, of mag je zo’n vraag niet stellen in dit nog prille voetbalseizoen 2021/2022.  Afgaand op uitslag van  de laatste thuiswedstrijd tegen Broekster Boys van 5 oktober 2019 behoort een gelijkspel ook tot de mogelijkheden, het werd toen 0 – 0 in een confrontatie, die spannend was tot de laatste seconde. In de retourwedstrijd wonnen de groenwitten ruim met 1 – 4 , deze overwinning was toen noodzakelijk om buiten de degradatiezone te blijven.  Tot de hoogvliegers behoorden beiden niet in de laatste, gebroken competities.

Als eventueel ijkpunt, dient misschien de wedstrijd tegen d’Olde Veste. Immers in de slotminuten wisten de Steenwijkers zowel in Damwoude als Harlingen de overwinning veilig te stellen. Een andere overeenkomst is de samenstelling van de selectie. Veel aanvulling komt uit de eigen kweek en dat is voor de eerste klasse E misschien wel uitzonderlijk.

We rekenen op een grote publieke belangstelling van beide teams en heten onze gasten uit Damwoude dan ook van harte welkom op het Oostersportpark in Harlingen. En we hopen op een spannende en sportieve wedstrijd.

Zeerobben – Broekster Boys 

Zaterdag 16 oktober

Aanvang : 15.00 uur 

Oostersportpark te Harlingen