Wegen Zeerobben en Arjen Postma gaan scheiden

Aan het einde van het huidige seizoen zal Zeerobben afscheid nemen van hoofdtrainer Arjen Postma. Na 4 mooie jaren komt er dan een einde aan een door beide partijen als zeer prettig en succesvol ervaren samenwerking.

Arjen kwam naar Zeerobben in het seizoen 2015/2016 en debuteerde direct met een kampioenschap in de tweede klasse. In de beide jaren daarna behield hij met zijn ploeg de status van eersteklasser, zij het beide keren pas in de slotfase van de competitie. Dit seizoen begon Zeerobben sterk en leek het in staat om de gewenste positie ergens in het linker rijtje te kunnen realiseren. Na 2 onnodige gelijke spelen en een onverdiende nederlaag zag het er opeens allemaal weer anders uit en zal Zeerobben weer alle zeilen bij moeten zetten om in deze zware en kennelijk jaarlijks zeer gelijkwaardige competitie te overleven. Er is Arjen (samen met zijn assistent Drewes Janssen en overige staf en spelers) natuurlijk alles aan gelegen om ook dit seizoen weer als eersteklasser te overleven.

Het aanstaande afscheid heeft met de huidige positie van Zeerobben niets te maken. Er bestond van beide zijden een positieve insteek om over contractverlenging te praten, echter kon Arjen een aanbod van zijn oude liefde Flevo Boys om daar volgend seizoen te komen werken begrijpelijkerwijze niet weerstaan. Zeerobben gunt Arjen deze positieverbetering van harte en wenst zowel hem als ook Flevo Boys volgend seizoen veel succes.

Zelf zal Zeerobben op zoek moeten naar een opvolger.

Het Bestuur