WEDSTRIJDSECRETARIAAT ZOEKT HULP

Omdat er op zaterdag veel thuiswedstrijden gespeeld moeten worden, beginnen we tegenwoordig al om 08:45 uur en zijn er bij hoge uitzondering ook wedstrijden die eind van de middag pas kunnen beginnen. Lange dagen dus voor alle vrijwilligers, maar zeker voor ons wedstrijdsecretariaat. Al voor 8 uur staat daar de koffie klaar voor scheidsrechters, leiders en trainers van zowel Zeerobben als de bezoekende club. Maar het ontvangen van deze bezoekers is natuurlijk niet de belangrijkste taak van onze beide wedstrijdsecretarissen, Sjoerd en Arno.

Zij hebben hun handen vol aan het regelen van scheidsrechters, inplannen van wedstrijden en velden, afhandelen van tuchtzaken en het invoeren van uitslagen en publicatie daarvan. Reden waarom Ester alweer geruime tijd onze gastvrouw is op ons wedstrijdsecretariaat en dat doet zij met veel enthousiasme in de ochtenden. Maar om haar iets te ontlasten en ook de middagen beter te kunnen invullen, is Zeerobben op zoek naar nog een gedreven GASTVROUW/GASTHEER.

Spreekt je het aan om ons zaterdags te helpen op het wedstrijdsecretariaat (en vanaf het nieuwe seizoen is dit zelfs een nieuwe ruimte, centraal op ons complex !), stuur dan even een berichtje naar wedstrijden@zeerobben.nl Je kunt natuurlijk ook één van genoemde personen of iemand van het bestuur even aan de mouw trekken, wel zo makkelijk.