We gaan weer beginnen….

Informatie over trainingen en wedstrijden Zeerobben jeugd

 

Na de korte zomerstop zijn de corona-omstandigheden zodanig verbeterd dan we met de jeugd weer mogen trainen en wedstrijden spelen. Dit alles overigens wel nadrukkelijk onder het Zeerobben protocol.

Hopelijk heeft iedereen toch kunnen genieten van een fijne en ontspannen vakantie!

Ook de leden van het JB hebben hetzij in Nederland hetzij toch in het buitenland even wat gas terug genomen maar zijn toch al weer enige tijd bezig met het fine-tunen van de indelingen en het zoeken van goede bezetting van de begeleiding van de teams.

Zoals altijd zijn er nog wat gaatjes te vullen en we doen dan ook een beroep op ouders, de oudste jeugdleden en supporters om met elkaar dit plaatje rond te maken en er ook met elkaar weer een prachtig seizoen van te maken. Ook al train je maar een uurtje in de week of lever je anderszins je bijdrage, iedere hulp is belangrijk en zeer waardevol.

De essentie van het beleven van jeugdsport is het ervaren van plezier in het trainen en wedstrijden spelen en daarin is naast de juiste teamindeling, leuke en goede trainer (s) en leider (s), een geschikte competitie-indeling het beleven met elkaar cruciaal!

Samen dingen doen, samen proberen te winnen, samen verlies delen, samen plezier maken hebben we juist in deze bijzondere tijden hard nodig! Dit sociale aspect geldt voor alle spelers maar ook voor alle ouders en alle supporters.

In week 32 is Nick Hoogeveen (samen met Jens van der Sluis) degene die met de selectie van 15-1 de spits afbijt.

In week 33 beginnen begeleiding en spelers van 14-1, 17-1 en 19-1 en in week 34 zijn dat 13-1 en 13-2.

Al deze teams (maar ook de niet-standaardteams in deze categoriën) komen uit in de bekercompetitie die begint op zaterdag 29 augustus.

Door de KNVB is besloten de bekercompetitie (waar in voorgaande jaren alle Zeerobben jeugdteams voor werden ingeschreven) alleen te laten verspelen voor teams vanaf de o13.

In week 34, vanaf maandag 17 augustus, gaan alle leerlingen weer naar school en proberen we ook alle jeugdteams weer te laten beginnen met de trainingen. Zoals het nu staat gaan de meisjes in deze week ook weer van start. Dit hangt uiteraard mede af van de beschikbaarheid van de trainers en de intentie van de trainers wanneer te beginnen.

De competities beginnen namelijk pas op zaterdag 19 september in week 38.

Dus:

  • week 32 – 15-1
  • week 33 – 14-1, 17-1 en 19-1
  • week 34 – 13-1 en 13-2
  • vanaf week 34 beginnen de scholen weer en kunnen trainers/leiders besluiten 

te beginnen.

Communiceer dit heel duidelijk met spelers en ouders en informeer even Thijs de Vries. Over de uitreiking van het overige materiaal (tenues etc.) worden leiders/trainers binnenkort geïnformeerd. 

Informatie over het Zeerobben protocol.

Het aangepaste protocol is opgenomen op onze website. Check deze nogmaals.

Tot slot

Tot zover eerst de informatie over de trainingen, beker en competitie. Nogmaals, we hebben nog wat hulp nodig in de begeleiding van de teams en zouden het erg op prijs stellen dat je je hier voor aanmeldt.

Heb je vragen kun je altijd terecht bij alle leden van het jeugdbestuur en natuurlijk in eerste instantie bij de begeleiding van je team.

We wensen iedereen een geweldig en leuk, gezellig seizoen toe en natuurlijk ook veel succes!

 

Jeugdbestuur